20 Mart 2012 Salı

2. ANA GRUP: Koruyucular

2. ANA GRUP: Koruyucular

6. Ürün Tipi: Konserve koruyucuları

Gıda ya da yem malzemelerinden farklı olarak üretilmiş ürünlerin konserve olarak korunmasında mikrobik bozulmanın kontrolünü sağlayarak raf ömrünü garanti etmek için kullanılan ürünler.

7. Ürün Tipi: Film koruyucular

Products used for the preservation of films or coatings by the control of microbial deterioration in order to protect the initial properties of the surface of materials or objects such as paints, plastics, sealants, wall adhesives, binders, papers, art works.

Boya, plastik, izolasyon malzemeleri, duvar zamkı, bağlayıcı, kağıt, sanat eseri gibi malzemelerin ve eşyaların filmlerin ya da kaplamaların korunması amacıyla mikrobik bozulmanın kontrolünü sağlayarak yüzey özelliklerinin korunması için kullanılan ürünler



8. Ürün Tipi: Odun koruyucuları

Bıçkı fabrikalarındaki odunları, odunları yok eden ya da biçimsizleştiren zararlı organizmaların kontrolünde ve odunların genel korunmasında kullanılan ürünler.

Bu ürün tipine önleyici ve iyileştirici etkisi olan ürünler dahildir.

9. Ürün Tipi: Elyaf, deri, lastik ve polimer maddeler

Deri, lastik, kağıt, tekstil ürünleri gibi lifli ya da polimer maddelerde mikrobik bozulmanın kontrolünü sağlayabilmek için kullanılan ürünler.

10. Ürün Tipi: Duvarcılık koruyucuları

Duvarcılık ya da diğer yapı malzemelerinin (odun olmayan) korunmasında ve iyileştirilmesinde mikrobik bozulmanın kontrolünü sağlayabilmek için kullanılan ürünler

11. Ürün Tipi: Sıvı soğutucu ve arıtma sistemleri koruyucuları

Su ve diğer sıvıların soğutulmasında ve arıtma sistemlerinde mikrop, yosun ve midye gibi zararlı organizmaların kontrolünde kullanılan ürünler.

İçme suların korumasında kullanılan ürünler bu ürün tipine dahil değildir.

12. Ürün Tipi: Slimicidler/ Salyangoz Sümüğü Önleyicileri

Sanayi işlemlerinde kullanılan malzemelerin, ekipmanların ve yapıların (örneğin odun, kağıt hamuru, yağ esanslarındaki gözenekli kum) üzerinde salyangoz sümüğünü önlemek ve kontrol etmek için kullanılan ürünler

13. Ürün Tipi: Sıvı metal işleme koruyucuları

Metal işleme sıvılarının korunmasında mikrobik bozulmanın kontrolünü sağlayabilmek için kullanılan ürünler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder